Martin Fryč
back
ilustrace výstavy
ilustrace výstavy
ilustrace výstavy
ilustrace výstavy

Zimní klauzury AVU 2018/2019

Pouze do 20.1.2019 budou přístupné zimní klauzury Akademie výtvarných umění v Praze.

Otevřeno denně 10:00 – 18:00. Vstup zdarma.

Klauzury AVU zahrnují:
U Akademie 4, Praha 7 (malířství, kresba, sochařství, intermediální tvorba, nová média II.) (ukázek jen několik)
U Akademie 2, Praha 7 (architektura, nová média I.) (nestihl jsem zajít)
Moderní galerie AVU, U Starého výstaviště 188, Praha 7 (grafika, restaurátoři) (nestihl jsem zajít)
Jana Zajíce 27, Praha 7 (malířská a sochařská přípravka) (nestihl jsem zajít)
Slovenská 4, Praha 10 (ateliér hostujícího umělce) (nestihl jsem zajít)
Akademie výtvarných umění v Praze (AVU) je veřejná univerzitní vysoká škola a je nejstarší uměleckou školou v českých zemích.

AVU je vysokou školou uměleckého zaměření. Uskutečňuje magisterské a doktorské studijní programy v oblasti výtvarného umění a poskytuje vysokoškolské vzdělání v oborech malířství, sochařství, kresby a grafiky, intermediální tvorby, nových médií, restaurování uměleckých děl malířských a sochařských a architektonické tvorby. V souvislosti s tím rozvíjí uměleckou, vědeckou a výzkumnou, vývojovou a další tvůrčí činnost a podílí se na celoživotním vzdělávání. AVU je zároveň i významnou kulturní institucí, která se v duchu tradic spolupodílí na formování a rozvoji kultury a společnosti.

Ateliér malířství I /škola Roberta ŠalandyvýstavaAteliér malířství II /škola Vladimíra SkreplaAteliér malířství III /škola Josefa BolfaAteliér malířství IV /škola Marka MedunyAteliér kresby /škola Jiřího PetrbokaAteliér grafiky I /škola Dalibora SmutnéhoAteliér grafiky II /škola Vladimíra KokoliiAteliér sochařství I /škola Lukáše RittsteinaAteliér sochařství II /škola Tomáše HlavinyAteliér figurálního sochařství a medaile /škola Vojtěcha MíčiAteliér intermediální tvorby I /škola Mileny DopitovéAteliér intermediální tvorby II /škola Dušana Zahoranského a Pavly ScerankovéAteliér intermediální tvorby III /škola Tomáše VaňkaAteliér nových médií I /škola Tomáše SvobodyAteliér nových médií II /škola Anny DaučíkovéAteliér restaurování výtvarných děl malířských a polychromované plastiky /škola Adama PokornéhoAteliér restaurování výtvarných děl sochařských /škola Jana KracíkaAteliér architektonické tvorby /škola Miroslava ŠikaAteliér hostujícího umělce/ The Studio of the Visiting Artist



Fotografie z výstavy

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ 4.0 Mezinárodní Licence. Stránky jsou archivovány Národní knihovnou ČR

REPUBLISHING TERMS

You may republish this article online or in print under our Creative Commons license. You may not edit or shorten the text, you must attribute the article to Martin Fryč and you must include the author’s name in your republication.

If you have any questions, please email martfryc@gmail.com

License

Creative Commons License AttributionCreative Commons Attribution
Zimní klauzury AVU 2018/2019